Piantelle

Het Gardameer op zijn best

Het groene hart
aan het Gardameer

Piantelle is een onafhankelijke vakantiebestemming, in familiebeheer, aan de oevers van het Gardameer. Wij bieden een grote verscheidenheid aan accommodaties voor elk budget, van kampeerplaatsen, houten chalets, luxe stacaravans tot aan zelfstandige appartementen.

Aan het meer gelegen

Omringd door eeuwenoude olijfbomen en groene velden is Piantelle de ideale plek om er even helemaal tussenuit te zijn. De camping ligt direct aan het meer en op slechts een paar minuten van het pittoreske dorpje Moniga del Garda. Hier is voor elk wat wils: of je nu wilt relaxen bij het zwembad, of wilt genieten van de talloze activiteiten die het resort biedt zoals yoga, pilates, jeu de boules, voetbal, aquagym, SUP, gastronomische diners, shows… er is keuze te over.

Rondom Piantelle biedt de regio attracties voor alle leeftijden, van watersportliefhebbers tot liefhebbers van fietsen en wandelen in de bergen en liefhebbers van kunststeden, de muziek van de Arena van Verona, de violen van Cremona of gewoon de elegantie van Salò.

Een ervaring voor echte reizigers in plaats van toeristen. Wij kijken uit naar uw komst.

8.5 Ha oppervlakte
200 m Strand
121 Staanplaatsen
94 Accommodaties

DE PIANTELLE FAMILIE

Er heerst een speciale sfeer bij Piantelle, dit dankzij de toewijding van onze medewerkers. Zij werken met professionele expertise, maar ook met hun hart en een glimlach. Misschien is dat wel de reden waarom er zoveel gasten jaar na jaar, elke keer weer terugkomen. Elk seizoen leert ons nieuwe dingen en we proberen ons altijd te verbeteren.

Fabrizio Cavazza, de eigenaar, runt Piantelle sinds 2000 na jaren in Brazilië in de landbouw sector gewerkt te hebben. Hij begon dit avontuur samen met zijn vrouw Pamela, die helaas in 2005 is overleden. De inspanning in investering en passie is groot geweest, maar dat wordt terugbetaald door uw respons.

Giuliana Cavazza, de dochter, voegde zich bij het team in 2016, na 15 jaar ervaring in de wijnhandel waar ze werkte voor enkele van de beste wijnhuizen van Italië. Giuliana heeft de taak om de generatiewissel te maken door de groei en unieke filosofie van Piantelle voort te zetten.

Bij de receptie verwelkomen Annemarie, Marina, Nico, Alba, Marijan en Adriana je met een glimlach. Ze spreken Italiaans, Engels, Duits, Nederlands, Frans en Spaans. Ze weten alles over Piantelle en veel over de omgeving, ze zijn er om je te helpen.

Fabrizio Cavazza
The Boss
Giuliana Cavazza
Director
Annemarie
Receptie
Marina
Receptie
Nico
Operations Manager
Alba
Receptie
Marijan
Receptie
Adriana
Receptie
Stefano
Onderhoud teamleider
Daniel
Onderhoud
Giovanni
Onderhoud
Max
Onderhoud
Rudi
Onderhoud
Bianca
Head Cleaning Staff
Maty
Cleaning Staff
Moreno
La Cucina - Manager
Andrea
La Cucina - Chef
Michele
La Cucina - Chef de Partie
Massimiliano
La Cucina - Chef de Partie
Massimo (Mad Max)
De Pizza Chef
Gisele
La Cucina - Assistent Manager
Pamela
La Cucina - Serveerster
Laura
La Cucina - Bar
Alessio
Badmeester
Elisa
Winkel
Valentina
Winkel

Het groenonderhoud en reparaties worden verzorgd door een vijfkoppig team onder leiding van Stefano, je zult ze leren kennen: Rudi, Daniel, Giovanni, Max en Luca.

Bianca en Maty rijden rond in hun golfkar om toezicht te houden op de schoonmaakteams. Je ziet ze zelden zonder hun stralende glimlach.

Bij het zwembad vind je Alessio & Ivan, de twee badmeesters die zorgen voor je veiligheid en gemoedsrust.

Onze nachtwaker Loris zorgt ervoor dat je ’s nachts veilig bent.

In ons restaurant La Cucina vind je Laura die ’s ochtends een capuccino voor je maakt, Moreno de manager, e Gisele Assistant Manager. In de keuken Chef Andrea, onze beroemde Pizza chef Massimo, Chef de Partie Michele en Massimiliano, en Giovanna de afwasser, met Barista Andrea, Simone en Pamela, in de bediening.

In de supermarkt vind je Valentina of Elisa, die jarenlang het restaurant runde, en in de poolbar Marijan & Adriana.

Onze Geschiedenis

1964 - 2023: Vakantiepark in familiebeheer met een lange geschiedenis

Piantelle is al drie generaties binnen de familie Cavazza. Het begon als een boerderij waar voornamelijk olijfolie werd gemaakt, wat tot op heden overigens nog steeds het geval is. In 1964 werd Piantelle een camping en sindsdien zijn duizenden gasten, jaar na jaar teruggekeerd om er van een fijne vakantie te genieten. Wij respecteren het land nog steeds evenveel als vroeger en dat zal ook de komende generaties zo blijven.

In 2014 bestond de camping 50 jaar. We vroegen vrienden en familie om hun favoriete herinneringen in te sturen. Hier vindt u een selectie van deze beelden. Ter gelegenheid van dit jubileum werd een boek uitgegeven dat u mag afhalen bij de receptie.

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.