Home>Servizi>Strand en boeien

Strand en boeien

200 meter strand en 36 boeien

Direct aan het meer

Piantelle heeft directe toegang tot het meer, met verhuur van boeien, een ponton en een boothelling.
'Ons' Strand

Ons kiezelstrand strekt zich uit over een lengte van ongeveer 200 meter.

Vanaf de camping heeft u direct toegang tot het strand en het water van het Gardameer. Het ondiepe water maakt dit ideaal voor kinderen en volwassenen.

De Boeien

Wanneer u een motorboot heeft, dan is er geen betere manier om van het Gardameer te genieten. Wat zijn we trots op onze eigen ligplaatsen*. Wij beschikken over maar liefst 36 boeien en kunnen bijna altijd een plekje bieden aan elke bootliefhebber.

We beschikken over een betonnen scheepshelling waar u gemakkelijk kleinere motorboten te water kunt laten, evenals een ponton.

Boten langer dan 6 meter worden alleen geaccepteerd in overleg met onze receptie.

 

*Alle ligplaatsen zijn eigendom van en worden onderhouden door Demanio di Salò en boten moeten volgens de geldende richtlijnen worden vastgemaakt. Jet Ski’s zijn niet toegestaan in de wateren van Moniga, en elders in het Gardameer moet u voor het gebruik van een Jet Ski een ICC vaarbewijs hebben.

De Wandelpromenade

Er is een wandelpromenade van 4 km langs het meer, dat loopt van Moniga naar Padenghe. Ideaal voor een romantische avondwandeling of een verkwikkende loop. Vanaf de camping bereikt u de haven van Moniga del Garda te voet binnen 10 minuten en het speciale hondenstrand binnen 15 minuten.

 

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.