Home>Villaggio>Lake Star

Lake Star

5 Gasten - 30 m²

Een ster binnen de Lake Dream familie

Nieuw sinds 2023: Deze luxe stacaravans hebben een nieuwe indeling en positionering met een aangebouwde veranda.

Beschrijving

Nieuw in onze portofolio sinds het seizoen 2023:  voegt zich dit juweeltje bij de Lake Dream familie. Lake Star heeft een unieke lay-out en positionering, staat haaks opgesteld t.o.v. het meer en biedt een directe toegang tot de badkamer vanuit elke slaapkamer.

Het geïntegreerde balkon heeft een leuk bargedeelte met een open raam vanuit de keuken. En deze keuken is voorzien van een vaatwasser.

Lake Star is een elegante en prachtig gelegen woning, ideaal om er met de hele gezin te ontspannen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderslaapkamer met twee eenpersoonsbedden waar een derde kinderbed kan worden uitgetrokken.

En zoals gebruikelijk in de Lake Familie zijn deze uitgerust met gratis bedlinnen en gratis handdoeken. En om het helemaal comfortabel te maken is de eindschoonmaak ook gratis.

En er is gratis onbeperkt internet voor iedereen die in het mobilhome verblijft.

De aankomst- en vertrekdagen zijn dinsdag, donderdag en zaterdag. In het hoogseizoen alleen op zaterdag.

(Foto’s zijn ter indicatie en geven mogelijk niet de volledige kenmerken van de accommodatie of staanplaats weer. Het nummer van de accommodatie wordt toegewezen bij het inchecken en niet op het moment van reservering).

Inbegrepen

Positie

Plattegrond

Bent u geïnteresseerd in deze accommodatie?

Weet u het al en wilt u direct boeken?