Home>Servizi>Extra Virgine Olijfolie

Extra Virgine Olijfolie

Piantelle olijfolie

De olijfolie van het Gardameer is wereldberoemd vanwege haar uitstekende kwaliteit, kleur en smaak: ideaal in combinatie met vis, salades en pastagerechten. Maar om eerlijk te zijn gebruiken wij het in al onze lievelingsgerechten om die nog lekkerder te maken.

De Olijfbomen

Op en rond Camping Piantelle staan honderden olijfbomen, waarvan vele zeer oud, tot wel 500 jaar zijn. Ze stonden hier al lang voor ons en zullen hier nog honderden jaren staan. Wij geven ze de beste verzorging omdat zij ons ook het beste geven, hun olijfolie. De olijfolie van Piantelle is uniek en staat wijd en zijd bekend om haar hoge kwaliteit.

Wij oogsten met de hand

Wij oogsten de olijven met de hand tussen oktober en november en persen ze koud binnen 24 uur na het plukken. Zo weten we zeker dat de elegante en evenwichtige versheid van Piantelle’s Extra Vergine Olijfolie in elke fles behouden blijft.

Piantelle in een fles

U kunt onze olijfolie proeven tijdens een maaltijd in ons restaurant. Wilt u de smaak van Piantelle mee naar huis nemen? Dat kan want u kunt de Piantelle Extra Virgine Olijfolie kopen bij onze receptie. Onze olijfolie is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, vraag ernaar bij onze receptie.

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.