Home>Servizi>Hondvriendelijk

Hondvriendelijk

Wij houden van honden en verwelkomen ze

Vakantie met uw trouwe viervoeter

Wilt u uw hond meenemen naar Piantelle? Geen probleem! Meldt het s.v.p. bij uw reservering en wij laten u weten in welke accommodaties huisdieren zijn toegestaan. We hebben een enorme hoeveelheid groene ruimte waar uw hond kan worden uitgelaten, waaronder de Olijfbomengaard en het strand.

Honden en Piantelle: een perfecte combinatie

Piantelle is een hondvriendelijke camping. Wilt u uw viervoeter meenemen op vakantie, dan kan dat. Laat het ons weten bij de reservering en wij zullen er rekening mee houden (per reservering zijn 1 grote of 2 kleine honden toegestaan). We hebben niet alleen een losloopgebied voor honden achter de receptie, maar we zijn ook eigenaar van de landbouwgrond rondom de camping. In deze velden en olijfgaarden kunt u uw honden loslaten, zodat ze echt kunnen snuffelen.

 

 

 

Extra service voor u

Overal op de camping vind je de gratis Doggie Bags, we vragen je vriendelijk deze te gebruiken. Zo houden we samen onze camping schoon, wat prettig is voor al onze gasten. We vragen je ook vriendelijk om je hond aan de lijn te houden, uit respect voor anderen.

We hebben ook een “hondendouche” bij het meer om modder of algen te verwijderen waar ze graag in rollen (we weten wat honden leuk vinden).

Omgeving Moniga

In Moniga del Garda mogen honden in het meer zwemmen bij het “hondenstrand” dat net voorbij de kleine jachthaven ligt. Ongeveer 10 minuten lopen. Er zijn andere momenten van de dag dat honden direct vanaf het strand bij Piantelle mogen zwemmen, maar informeer vooraf bij de receptie voor de actuele regels en eventuele updates ervan.

Er gelden lokale regels voor het openbaar vervoer (je hebt bijvoorbeeld een muilkorf nodig), maar over het algemeen is het Gardameer een geweldige plek om te verkennen met een huisdier.

Regels

Helaas kunnen we geen huisdieren toelaten in de stacaravans Lake Star of Lake Dream en de appartementen.

We kunnen de volgende hondenrassen niet accepteren:

Dogo Argentino, Fila brazileiro, Napolitaanse Mastiff, Pit bull terrier, Rottweiler, Japanse Tosa.

Gasten die met huisdieren reizen moeten dit melden bij de receptie en betalen voor hun huisdier de geldende dagprijs. Honden moeten aangelijnd zijn. Het is verboden om honden zonder toezicht op de staanplaatsen of in de accommodaties achter te laten. Op verschillende plaatsen op de camping stelt de directie plastic poepzakjes voor honden ter beschikking. Ruim a.u.b. achter uw hond op. Huisdieren zijn niet toegestaan in de zwembad zone en de toiletgebouwen.

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.