Home>Servizi>Mini Market

Mini Market

Nieuw vanaf september 2023

Geopend van 7.30 tot 12.30 uur en van 15.30 tot 19.30 uur.

Nieuw voor medio 2023 is de bouw van onze mini-markt in het centrum van de camping. Vanaf 7.30 uur bereiden onze medewerkers vers brood en croissants. Geniet ervan in het café op een steenworp afstand van de nieuwe markt, met een cappuccino of neem het mee naar je accommodatie, de keuze is aan jou. Tijdens de bouwperiode is de markt tijdelijk in het Mini Club gebouw bij het zwembad.

Vers gebakken brood

Niets ruikt zo lekker als de geur van vers brood of een versgebakken brioche? Dat is wat je ruikt als je ’s ochtends de nieuwe Market binnenstapt om je favoriete producten te kiezen. Elke ochtend bakken we vers brood, zodat je het mee kunt nemen naar je accommodatie om ervan te genieten met je familie en vrienden.

Onze mini-market

En wat een gemak zult u ervaren wanneer u boodschappen doet in onze minimarkt. U vindt er alle benodigdheden voor uw maaltijden en drankjes, maar ook artikelen zoals: verzorgingsproducten, zwembadartikelen, speelgoed, ansichtkaarten, memorabilia en nog veel meer.
Maar ook strandschoenen om over het kiezelstrand te lopen en van ballen voor het beachvolleybalveld tot kolen voor uw BBQ en andere benodigdheden.

De minimarkt is geopend van 7:30 tot 12:30 en van 15:00 tot 19:30.

Spellen

Als je vermaak nodig hebt voor de kleintjes, zal de mini-markt niet teleurstellen. We hebben een ruime keuze aan zomerspeelgoed, springkussens (voor in het meer omdat ze in het hoogseizoen met vele gasten niet in het zwembad mogen), zwemvesten, eenhoorns, zeemeerminnen, speelgoedauto’s en monstertrucks, speelkaarten en nog veel meer.

Aperitivo

Hoe was uw dag? Heeft u genoten van het zwembad, was u aan het meer of heeft u een uitstapje gemaakt? Dan is het nu tijd om te ontspannen. Italianen doen dat met een aperitivo, een drankje voor het diner. En ook daarvoor is onze bar de place to be. In de bar kunt u kiezen uit cocktails, wijnen of bier.

 

De bar is geopend van 7:30 tot 23:00 uur.

 

Herinneringen maken, samen met familie en vrienden.

 

Geniet ervan!

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.