Waarom voor ons kiezen

Wij vertellen u het graag

Piantelle is anders

Wij weten dat u de keuze waar u wilt verblijven. Waarom zou u daarom voor ons kiezen? Wij zijn van mening dat wij meer te bieden hebben dan een gemiddelde andere camping.

Hier een aantal goede redenen om ons te bezoeken.

Het is volop genieten van ons zwembad met de ligweide direct ernaast. En in het hoogseizoen is de poolbar geopend.

Al Fresco Dining, vers gemaakt voor u. Dit is geen doorsnee campingrestaurant. Heerlijke pizza's, pastagerechten, grote salades, geweldige steaks, verse vis en een uitzonderlijke wijnselectie!

We bieden gratis entertainment van Pinksteren tot half september, en niet alleen tijdens het hoogseizoen. Ons internationale en meertalige team organiseert evenementen van 's ochtends tot 's avonds: yoga, aqua-aerobics, sporttoernooien en shows voor jong en oud op het pleintje dat uitkijkt op het restaurant.

Tijdelijk verplaatst naar de miniclub in de buurt van het zwembad, biedt de markt een goede keuze aan artikelen; van pasta tot sauzen, groenten en fruit, speelgoed en artikelen voor kampeerders, snacks en verse producten en vooral elke ochtend vers brood en croissants.

Comfort is erg belangrijk in Piantelle. Daarom bieden wij onze gasten ruime sanitaire voorzieningen met fijne douches en alle andere faciliteiten.

Direct aan het Gardameer, dat kunnen maar weinig campings. Met 200 meter strand en 36 boeien is Piantelle dé ideale plek voor waterliefhebbers.

Fit en gezond blijven, met Pilates, Yoga, Acqua Gym, Zumba en sporttoernooien. Onze deskundige animatiemedewerkers nodigen u uit om met hen te fitnessen.

Laat je hond niet thuis, want die verdient ook vakantie! Wij zijn dol op honden en verwelkomen ze graag. Er is genoeg ruimte voor je huisdier en we accepteren ze in veel accommodaties.

Exclusief voor onze gasten bieden we twee oplaadstations voor elektrische auto's. U kunt uw elektrische auto opladen met een capaciteit van 22 kW. Meer info bij de receptie.

Gebruik geen RFID-kaarten, omdat dit het systeem blokkeert.

Wij produceren olijfolie van onze eigen olijven. Deze olijfolie kunt u proeven in ons restaurant La Cucina en het is te koop bij de receptie. En terwijl u bij ons verblijft kunt u in de schaduw staan van een 500 jaar oude olijfboom.

INBEGREPEN

Wij geloven in Groen

Meer ruimte voor u, met respect voor het milieu. Er is een enorme hoeveelheid groen bij Piantelle en wij produceren nog altijd onze eigen extra vergine olijfolie.

OPTIE

Snel Wifi

High Speed Wifi betekent dat u altijd verbonden bent. 60 minuten gratis elke dag.

INBEGREPEN

Geen Reserveringskosten

Betalen om te boeken, daar geloven wij niet in. Geen verborgen kosten. Geen last minute verrassingen!

EXCLUSIEF

Moderne Luxe Mobilhomes

Elke Mobilehome heeft zijn eigen grote, houten, gedeeltelijk overdekte terras met ligstoelen, tuinmeubelen en Weber BBQ.

EXCLUSIEF

Ligging

Het Gardameer is wereldberoemd: watersporten, natuurpaden, mountainbiken, wijnreizen, cultuur.... Het meer ligt perfect voor wat u ook wilt ondernemen.

EXCLUSIEF

Blije mensen

Ons hechte team van toegewijde professionals is continue bezig om onze gasten een perfecte vakantie te bezorgen.

EXCLUSIEF

Onze geschiedenis

Geloof ons op ons woord. We denken graag dat we iets goed doen, want mensen komen jaar na jaar terug en de recensies spreken voor zich.

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.