CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

- HET PIANTELLE VERSCHIL -

Waarom voor ons kiezen

We weten dat u kan kiezen waar te verblijven. Waarom dan ons kiezen? We vinden het leuk om te denken dat we meer bieden dan uw gemiddelde Vakantiepark. Hier zijn enkele goede redenen om ons te bezoeken.

INBEGREPEN

Wij geloven in Groen

Meer ruimte voor u, meer respect voor het milieu. Er is een enorme hoeveelheid ruimte gewijd aan groen in Piantelle en we maken nog steeds onze eigen Extra Virgin Olive Oil.

OPTIE

Snelle Wifi

Onze snelle Wifi betekent dat u altijd verbonden bent. Elke dag dertig minuten gratis.

INBEGREPEN

Geen boekingskosten

wij geloven niet dat u moet betalen om te boeken. Geen verborgen kosten. Geen last minute verrassingen!

EXCLUSIEF

Moderne Luxe Mobile Homes

Elke Mobile Home heeft een eigen, groot, houten, gedeeltelijk overdekt terras met ligstoelen en tuinmeubilair en Weber BBQ.

INBEGREPEN

Comfortabel Kamperen

We hebben meer voor de Camping Gasten: Onbeperkt warm water douches, water, toiletpapier, elektriciteit en vaak afvoerverbinding inbegrepen

EXCLUSIEF

Locatie

Het meer is wereldberoemd: watersporten, hikes, mountainbiken, wijntoers, cultuur ... Het Gardameer is perfect voor wat je ook zoekt of wilt doen.

EXCLUSIEF

Gelukkige mensen

Ons hechte team van toegewijde professionals werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze gasten van hun vakantie genieten.

EXCLUSIEF

Onze Geschiedenis

Ons hoeft u niet te geloven. We denken dat we wel iets goed moeten doen omdat gasten jaar na jaar terugkomen en onze reviews spreken voor zichzelf.