Home>Servizi>Zwembad & Pool Bar

Zwembad & Pool Bar

Geniet van ons zwembad met direct ernaast de Pool Bar

Zwembad en Sauna

Doorlopend geopend van 10.00 tot 19.00

Geniet van de zon en ontspan op onze comfortabele ligbedden. Naast ons zwembad bevindt zich de poolbar. Uniek is onze sauna voor de ietwat kille dagen.

Ons zwembad heeft de modernste Culligan filtersystemen om een maximale hygiëne te garanderen en er is altijd een badmeester aanwezig.

Onze twee zwembaden

Zwemmen is leuk, zwemmen ontspant, zwemmen is plezier. En daarom is ons zwembad zo populair. Het ligt midden in ons park en bestaat uit twee baden (1,40 meter en 0,60 meter diep). Hygiëne en netheid staan bij ons hoog in het vaandel. Elke zwembadochtend begint met het schoonmaken van het hele terrein en daarom gaan we om 10:00 uur open.

Genieten van de zon

Zwemmen is ook zonnebaden, genieten van de zon, ontspannen en uitrusten. Daarom hebben we  extra veel ligbedden rondom het zwembad. En wanneer alle ligbedden dan toch bezet zijn, kunt u uw eigen handdoek neerleggen op de ligweide. Zwemmen bij Piantelle is 100% genieten.

Pool Bar

Geopend tijdens het hoogseizoen van 11:00 – 19:00 uur.

In de maanden juni, juli en augustus is onze poolbar geopend. U kunt er dagelijks terecht voor een drankje, een lekker hapje of een ijsje. En u kunt er betalen met de Piantelle armband, verkrijgbaar in ons restaurant. Zo kunt u uw waardevolle spullen thuislaten en onbezorgd genieten van ons zwembad.

Badmeester

In Piantelle wordt veiligheid met een grote V geschreven. Daarom is er tijdens alle openingsuren van ons zwembad een gediplomeerde badmeester aanwezig. Hij zorgt ervoor dat het zwembad schoon en hygiënisch is. Hij controleert regelmatig de waterkwaliteit, volgens de geldende richtlijnen. En de badmeester waakt over de veiligheid van u, uw familie en vrienden in het zwembad.

Sauna

Een Zweedse Sauna is ontspannend en verfrissend: onze 6-persoons Zweedse Sauna is beschikbaar tegen een kleine vergoeding, voor de ietwat kille dagen. Neem contact op met onze receptie wanneer u de sauna wilt reserveren en wij zullen deze voor u opwarmen (2 uur van tevoren aanmelden).

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.