Home>Servizi>Zwembad & Spray Park

Zwembad & Spray Park

Neem een duik in het verfrissende zwembad of geniet van een drankje aan de Pool Bar

Zwembad, Spray Park en Sauna

Doorlopend geopend van 10.00 tot 19.00

Een genot voor kinderen (groot en klein): ons geweldige nieuwe spraypark vormt een perfecte aanvulling op onze twee grote zwembaden. Laat ze lekker ravotten terwijl u geniet van de zon en kunt ontspannen op onze comfortabele ligstoelen. Naast ons zwembad bevindt zich de poolbar. Voor de ietwat frisse dagen hebben we zelfs een sauna!

Ons zwembad heeft ultramoderne Culligan filtersystemen om maximale hygiëne te garanderen en er is altijd een badmeester aanwezig.

Spray Park

Nieuw voor het seizoen 2024: ons geweldige nieuwe waterpark van 350 m² voor urenlang speelplezier. Er zijn twee waterkanonnen, regenbooghoepels om doorheen te rennen, watergeisers, een visvormige emmer die omkiept, een watermeloenklimmer en -glijbaan, en een opwindende 500-liter emmer die je helemaal doordrenkt en je elke 4 minuten de adem beneemt. Niet te missen.

Onze twee zwembaden

Zwemmen is leuk, zwemmen ontspant, zwemmen is plezier. En daarom is ons zwembad zo populair. Het ligt midden in ons park en bestaat uit twee baden (1,40 meter en 0,60 meter diep). Hygiëne en netheid staan bij ons hoog in het vaandel. Elke zwembadochtend begint met het schoonmaken van het hele terrein en daarom gaan we om 10:00 uur open.

Genieten van de zon

Zwemmen is ook zonnebaden, genieten van de zon, ontspannen en uitrusten. Daarom hebben we  extra veel ligbedden rondom het zwembad. En wanneer alle ligbedden dan toch bezet zijn, kunt u uw eigen handdoek neerleggen op de ligweide. Zwemmen bij Piantelle is 100% genieten.

Pool Bar

Open during the highseason from 11:00 – 18:00.

In the months of June, July and August, our pool bar is open. You can go there daily for a drink, a tasty snack, or an ice cream. And you can pay there with the Piantelle bracelet, available at our restaurant. So you can leave your valuables at home and enjoy our pool without worries.

Any food or drink needs to be consumed outside the pool area for hygiene reasons. There are plenty of shaded tables for you.

Badmeester

In Piantelle wordt veiligheid met een grote V geschreven. Daarom is er tijdens alle openingsuren van ons zwembad een gediplomeerde badmeester aanwezig. Hij zorgt ervoor dat het zwembad schoon en hygiënisch is. Hij controleert regelmatig de waterkwaliteit, volgens de geldende richtlijnen. En de badmeester waakt over de veiligheid van u, uw familie en vrienden in het zwembad.

Sauna

Zweedse sauna: Ontspannend en verkwikkend. We hebben een 6-persoons Zweedse Sauna beschikbaar tegen een kleine vergoeding op die ietwat kille dagen. Laat de receptie weten wanneer u de sauna wilt reserveren en wij zullen hem voor u opwarmen (2 uur van tevoren opgeven).

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.