Home>Servizi>Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen

44 douches, 67 wastafels en 32 WC's, met warm water en toiletpapier volledig gratis

Piantelle beschikt over 4 grote sanitaire voorzieningen die allemaal gemakkelijk toegankelijk zijn, waar u zich ook bevindt op onze camping. Elk gebouw wordt meerdere keren per dag schoongemaakt.

Schoon, ruim, modern

Piantelle beschikt over 4 ruime sanitaire voorzieningen die allemaal gemakkelijk toegankelijk zijn, waar u zich ook bevindt op onze camping. Er zijn luiertafels en kindvriendelijke zones.

Daarnaast zijn er twee badkamers speciaal ontworpen voor rolstoelgebruikers. Ze hebben een afmeting ongeveer 1,80 x 1,50 m en zijn uitgerust met WC, douche en wastafel. Deze badkamers zijn gereserveerd voor gasten met een beperking die een eigen sleutel krijgen bij aankomst, zodat deze badkamer altijd en uitsluitend voor hen beschikbaar is.

Onze schoonmaakdienst

Elk sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij zijn immers een groene camping.

 

Wasmachines en drogers

Het gebruik van onze wasmachines en drogers is al net zo comfortabel als bij u thuis. Tegen betaling van een kleine vergoeding kunt u er gebruik van maken. U vindt ze bij alle sanitaire voorzieningen in ons park.

Nog meer sanitaire voorzieningen

De vier sanitaire gebouwen hebben gescheiden afwasplaatsen, met gratis warm water. Voor degenen met een chemisch toilet zijn er ook speciaal ontworpen spoelpunten, evenals autowasplaatsen.

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.