Home>Servizi>Fitness

Fitness

Acqua Gym, Yoga, Pilates en Sport

Fitness en Sport = fit blijven tijdens uw vakantie!

Fit en actief blijven is een belangrijk onderdeel in het leven van veel mensen en tijdens uw vakantie zou dat niet anders moeten zijn. Ons animatieteam heeft een aantal geweldige fitnessinstructeurs klaarstaan om u in beweging te krijgen met Acqua Gym, Yoga, Pilates of tijdens een leuk potje beach volley. U kunt het animatieprogramma downloaden om alle fitnessonderdelen te vinden die voor u zijn gepland, of vraag om een exemplaar bij de receptie. Dit wordt wekelijks bijgewerkt.

Wanneer u activiteiten buiten de camping wilt ontdekken, zijn er enkele sportscholen in de buurt die dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse abonnementen aanbieden. U kunt ook wandel- en fietsroutes dit gedeelte van onze website

Acqua Gym

Wat is aquagym precies? Letterlijk vertaald betekent het gymnastiek in het water. Aquagym is een gemakkelijke en toegankelijke sport die gezond is voor je lichaam, je hart en je geest. Een evenwichtig figuur en een ontspannen geest, zonder jezelf te veel uit te putten. En natuurlijk doen we het bij Piantelle op een bijzondere manier: in het zwembad.

Waterspinning is uniek, leuk en gezond.

Yoga

Yoga is een vorm van lichaamsbeweging waarbij je controle krijgt over je lichaam en geest. Er zijn veel verschillende soorten yoga, waarbij sommige stijlen meer gericht zijn op de geest en andere meer op het lichaam. Natuurlijk wordt bij alle yogastijlen aandacht besteed aan zowel lichaam als geest, maar dit verschilt dus van stijl tot stijl. Yoga brengt lichaam en geest (weer) dichter bij elkaar en wanneer je in balans bent, voel je je beter.

Doe mee met de dagelijkse yogaoefeningen en voel je beter!

Pilates

Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training die zich richt op houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het is een effectieve training die uw spiergroepen versterkt en strekt om een sterk en toch soepel lichaam te krijgen.

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.