Home>Servizi>Entertainment

Entertainment

Sport, spel en animatie voor alle leeftijden

16/05/2024 - 13/09/2024
Animatie van midden mei tot half september
Voor kinderen en gezinnen

Vakantie in een wereld vol fantasie en plezier!

Kinderen zijn speciale gasten bij Piantelle. Ieder kind voelt zich hier thuis. Er is zoveel te doen! Op ons vakantiepark kunnen ze zich zorgeloos uitleven en veel plezier beleven.
Zwemmen in ons zwembad, klauteren op onze speeltoestellen of meedoen met de activiteiten van het animatieteam.

Sport

Sportmogelijkheden in overvloed in en rond het Gardameer! Natuurlijk is het heerlijk ontspannen op ‘ons’ strand aan het meer of bij het zwembad. Het animatieteam organiseert sup-cursussen en bij de receptie kun je ook een sup huren.

In en op het meer zijn allerlei watersporten mogelijk: zwemmen, zeilen, surfen, varen, waterskiën en duiken. Buiten het water zijn er rondom onze camping volop mogelijkheden voor sporten als mountainbiken, golfen, tennissen, paardrijden, fietsen, wandelen en paragliden. Voor (berg)wandelingen en via ferrata zijn er mooie en uitdagende routes.

Vraag onze medewerkers bij de receptie, zij kunnen u er alles over vertellen.

Fitness

Ons animatieteam organiseert tal van fitnessactiviteiten. Deze zijn niet alleen leuk om te doen, maar ook goed voor je gezondheid. Yoga-activiteiten in de ochtend zorgen voor fijn wakker worden, maar er is ook plezier te beleven in het zwembad tijdens de warmere uren. Niet alleen aqua zumba wordt hier beoefend, maar ook ‘Aqua Jump’. Kleine trampolines die in het zwembadwater staan van waaruit alle oefeningen kunnen worden gedaan – leuk en gezond!

Wacht niet, kijk niet toe, doe mee!

Avondvoorstellingen

Om een dag in Piantelle af te ronden is er ’s avonds genoeg te doen. Ons animatieteam organiseert spectaculaire shows in ons openluchttheater. Het favoriete uur is de Happy Disco, maar er zijn ook shows met uw kinderen zoals de Talentenjacht. Dit zijn avonden waar je kinderen nog jaren over zullen napraten!

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.