Home>News>Wij zijn open voor het seizoen van 2018

Wij zijn open voor het seizoen van 2018

Welkom voor het seizoen van 2018. Wij hebben ook dit jaar weer diverse verbeteringen doorgevoerd.  Deze winter was het erg slecht weer: we hadden sneeuw, regen, veel kou en dan opnieuw sneeuw en regen maar vandaag (met de eerste gasten die al stonden te wachten voor het hek) openen we met een heerlijk zonnetje waarin het blauw van het Gardameer weerspiegelt.

Ons wordt vaak gevraagd wat we nou doen in de 5 maanden dat we gesloten zijn en dat willen we graag uitleggen. We hebben voor u film ‘achter de schermen’ gemaakt en een overzicht van alle nieuwigheden:

We hebben drie nieuwe Lake Dream DUO mobile homes. Ook zijn de tuinen van gras voorzien en prachtige bloembedden bij alle zes Lake Dream Homes. Ze zijn al bijna het hele seizoen volgeboekt!

We hebben ook 13 nieuwe Twee kamer Mobile Homes. Een aantal staan bij het zwembad en andere op de terrassen naar het meer. Elk biedt plaats aan 5 personen.

We hebben een extra Wifi access point bij de nieuwe huisjes zodat we een ieder die direct bij ons boekt  gratis wifi kunnen verzekeren.

We hebben drie nieuwe medewerkers: Elena in het zwembad, Roselinde uit Holland die onze receptie in mei komt versterken en Marguerite (Margot) die samen met Asia schoonmaakt. Welkom in het team!

We hebben alle bomen gesnoeid, dit is belangrijk om de bomen gezond en krachtig te houden.

Een aantal bomen hebben we helaas moeten verwijderen maar we hebben 12 nieuwe platanen gepland die u en uw kinderen nog vele jaren zullen verwelkomen

We hebben ons Olijfolie etiket vernieuwd. Het is erg mooi geworden. Let op: de kwaliteit is erg goed maar helaas is de hoeveelheid niet zo groot als andere jaren. Laat het ons weten als u wilt dat wij wat voor u reserveren. De voorraad is helaas niet zo groot dat wij het hele seizoen kunnen garanderen genoeg te hebben.

De leidingen in de camping zijn voor meer dan de helft vervangen.

We hebben 2 nieuwe parkeer gebieden bij het zwembad.

We hebben in de speeltuin bij het restaurant een nieuw klimtoestel in de vorm van een vliegtuig!

Het podium  is groter geworden en overdekt zodat of het nou regent of niet we kunnen altijd dansen!

Onze dames in de receptie hebben nieuwe computers en een nieuw email offer systeem. U heeft vast gemerkt dat wij zo wat uitgebreidere e-mails met meer informatie kunnen sturen. En we hebben een snellere check-in procedure.

In de Appartementen  hebben we vaatwassers, inductie kookplaten en heel mooi Emu terrasmeubilair.

Graag tot zien,

Giuliana

Aanmelden Piantelle nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het vakantienieuws en onze aanbiedingen.