CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

- EEN GROEN HART AAN HET GARDAMEER -

Wie wij zijn

Piantelle is een zelfstandig familiebedrijf en ligt aan de oevers van het Gardameer. Wij bieden een scala van accommodaties aan voor elke portomonnee. Wij bieden kampeerplaatsen, houten chalets, luxe mobile homes tot appartementen aan toe.

Gelegen op een paar minuten van het pittoreske dorp Moniga en omgeven door oude olijfbomen en velden, is Piantelle de perfecte plek om even weg van alles te zijn. Of u nu bij het zwembad wilt ontspannen of genieten van de talrijke activiteiten die het resort u aanbiedt, zoals kajakken, boules en aquagym, er is voor ieder wat wils.

Het omliggende gebied zal mensen van alle leeftijden bekoren. Het meer is een wereldberoemde watersportbestemming, terwijl de nabijgelegen heuvels geschikt zijn voor voor wandelaars en mountainbikers. Muziekliefhebbers kunnen genieten van de beroemde Opera in Verona en er zijn tal van kunstgalerijen en musea om te verkennen.

Kom en ontdek Piantelle; u zult er geen spijt van krijgen!

 • { 8.5 }
  Ha
 • { 200
  m
  }
  Strand
 • { 125 }
  Staanplaatsen
 • { 94 }
  Accomodaties

- THE PIANTELLE FAMILY -

Ons Team

Wat de gasten aantrekt om jaar na jaar weer naar Piantelle terug te keren, is de sfeer in het resort. Ons hechte team van toegewijde professionals werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze gasten van hun vakantie kunnen genieten. Het is goed toeven bij ons en de diverse generaties gasten houden van ons.

Fabrizio Cavazza, de grondeigenaar, heeft in 2000 Piantelle weer in eigen hand genomen. Na vele jaren in het buitenland te hebben gewerkt, verkocht hij zijn boerderij in Brazilie en besloot hij zijn ervaring en kennis te gebruiken voor deze nieuwe droom, samen met zijn vrouw Pamela, die ons helaas verlaten heeft in 2005. Door te investeren in uitbreiding van de camping, het bouwen van de appartementen, ook het zwembad en vele andere verbeteringen groeit Piantelle gestaag.

Giuliana, zijn dochter, kwam in 2016 bij het team, na 15 jaar ervaring in de wijnhandel voor enkele van de meest illustere wijnhuizen in Italie. Met het verlangen om de groei en filosofie zo succesvol door Fabrizio  opgezet, voort te zetten, volgt Giuliana de dagelijkse gang van zaken.

In onze receptie werken Annemarie, Marina, Alba, Adriana & Nico. Zij verwelkomen iedereen met een glimlach. Ze spreken Duits, Italiaans, Engels, Nederlands en een beetje Frans. Zij zijn beschikbaar voor informatie over de camping, de omgeving en nog veel meer, ze zijn er om u te helpen.

Ons onvermoeibare team van onderhoudsmedewerkers Daniel, Gio, Max, Rudi, met teamleider Stefano zorgt ervoor dat de camping volledig functioneert en goed onderhouden wordt.

Bianca & Maty die dag in dag uit in haar Golfkarretje rondrijdt, voert de leiding over het schoonmaakteam. We zien haar zelden zonder een glimlach.

Bij het zwembad hebben we twee badmeesters die voor uw veiligheid zorgen.