CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

- Aan Het Meer -

Strand & Ligplaatsen

Piantelle heeft directe toegang tot het meer en het strand, met het verhuur van boeien, een houten aanlegsteiger en een slip-way voor de tewaterlating van de boten.

Onze waterkant strekt zich uit over 200 meter, op het kiezelstrand van het Gardameer.

De ondiepe wateren maken dit perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Als u een motorboot heeft is er geen betere manier om van het Gardameer te genieten.

We hebben een betonnen slipway om kleinere boten makkelijk te water te laten, net als een houten aanlegsteiger en 36 boeien voor boten met een maximale lengte van 6 meter. Boten tot 7 meter worden geaccepteerd op voorafgaande overeenkomst met de receptie.

Er is een 4 km lange promenade die van Moniga naar Padenghe gaat voor een romantische avondwandeling langs het meer of om nog even een frisse neus te halen.

Houd U er rekening mee dat jetski’s niet toegestaan zijn in de wateren van Moniga, en elders op het Gardameer om een jetski te gebruiken, moet u een ICC-bootcertificaat hebben.

*Alle ligplaatsen zijn eigendom, en worden beheerd door de Demanio van Salò. De aanmeerboeien van 1 tot 28 zijn veilig voor boten tot 6 meter lengte. De boeien van 29 tot 36 zijn veilig voor boten tot 7 meter, maar moet vooraf worden gereserveerd bij de receptie.

Alle boten moeten hun booglijn door de ketting onder de boei laten gaan en niet door de ring aan de bovenkant van de boei. Piantelle is niet verantwoordelijk voor schade aan boten of persoonlijk letsel als gevolg van het gebruik van deze ligplaatsen.