CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

Nieuwe website

Categorie :
Schreef op 16 jul 2017

 

Ik nam deze foto van een rots in het Antarctisch Schiereiland in 2008 omdat getroffen was door de sterke kleur, maar ook omdat ik zeer onder de indruk raakte van hoe dit levend organisme in staat is zich aan te passen en te overleven in de zwaarste omstandigheden. Het is zo sterk, omdat het reageert op elke crisis, elke kleine verandering en aanpassing die het daarna meer geschikt voor hun omgeving maakt. Dit is ook mijn filosofie voor Piantelle, we stoppen nooit, we proberen ons steeds weer aan te passen aan de tijd, aan trends en technologie om u zo de juiste vakantie voor vandaag de dag te bieden (wat niet hetzelfde is als 20 jaar geleden, noch zo zal zijn de toekomst)

Vanaf vandaag bent u welkom op onze nieuwe website, gemaakt door mijn dochter Giuliana in samenwerking met ons allen en met Claudio die het technische gedeelte heeft verzorgd. De site is een evolutie ten opzichte van de vorige. We willen met u onze betrokkenheid en passie delen en laten zien hoe we werken. Wij willen u het hoogst mogelijke service niveau bieden. Ik weet zeker dat de nieuwe site u zal bevallen. Ik vind de site uitgebreid, vol met alle nodige informatie maar bovenal gewoon heel erg mooi.

Ik wilde dit persoonlijke blog graag behouden en met u delen wat raakt en welke gedachten mij bezig houden, want het zijn gedachten en emoties die u allen ook aan mij doorgeeft , u die ook houdt van deze hoek van het Gardameer.

Fabrizio

- Categorie: -