CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

Neus in het midden van het meer

Categorie :
Schreef op 16 jul 2017

Het gebeurt niet elke dag dat terwijl je geniet van de zon en een praatje met je vriendin maakt, je een neus ziet drijven in het meer. Geloof me, toch is juist dit een paar weken geleden echt gebeurd aan Piantelle’s strand. Het stel merkte dat de neus aan een hoofd met wit haar vastzat en behoorde tot een compleet lichaam. Ze besefte ook direct dat het lichaam nauwelijks tekenen van leven vertoonde en zo snel zonk als de achtersteven van de Titanic. Ze hebben geen moment geaarzeld en de man (de neus en het lichaam) naar de wal gebracht, meer dood dan levend.

Het gebeurt niet elke dag dat je in het kalme meer inloopt voor een verfrissende duik, dat er weinig mensen op het strand zijn, dat je nog een stukje dieper loopt en daarna niets meer weet totdat je wakker wordt, omringt door de gezichten van bezorgde familieleden en de artsen van de eerste hulp.

Op een mooie, rustige zomeravond was voorbestemd dat deze drie mensen elkaar zouden ontmoeten. Een mysterieuze hand heeft het jonge stel en de onfortuinlijke zwemmer samengebracht. Stel je voor de vreugde voor het stel om de zwemmer te hebben kunnen redden en de emoties van de zwemmer, te weten ontsnapt te zijn aan erger.

Ook dit gebeurt bij Piantelle , wij hebben een goede geest deze plek beschermt. (Misschien is dit meer hoop dan werkelijkheid, maar wat maakt dat uit…)

Fabrizio

- Categorie: -