CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

Bericht aan onze vrienden in Noord-Europa

Categorie :
Schreef op 18 mrt 2020

Lieve allemaal,

We denken met genegenheid aan u allen, nu ook u deze moeilijke fase van de strijd tegen de epidemie ingaat. Wij Italianen zitten al drie weken met beperking van bewegingsvrijheid in onze manier van leven.

Scholen, bars, restaurants, winkels … alle plaatsen waar het mogelijk was om een ​​paar gezellige uurtjes door te brengen zijn gesloten. We kunnen gaan werken en daarna gelijk terug naar huis. We zijn vooral dankbaar levend en gezond te zijn.

Plots beseffen we hoeveel deze kleine afleidingen ons vreugde brachten en het leven een kleur gaven. Maar ineens beseffen we ook dat er momenten zijn dat er offers en keuzes gemaakt moeten worden.

Binnen een paar dagen is alles veranderd en lijkt het dagelijkse leven een droom waaruit we liever wakker willen worden maar helaas is het echt. De enige oplossing is om je aan te passen, je sterk te houden maar flexibel te zijn tegen de wind die waait, de nieuwe regels te gehoorzamen maar vooral de levensvreugde bewaren waarmee u zo rijk bent en die we in uw ogen lezen als u op vakantie naar Piantelle komt.

Houd moed vrienden.

- Categorie: -