CHECK-IN ONLINE BOOKING
Menù

- Safety First -

Piantelle Care: Info COVID-19

We nemen het vertrouwen dat u in ons stelt serieus en hebben hard gewerkt om uw vakantie zo veilig mogelijk te maken. Dit zijn de stappen die we hebben genomen om dit te bereiken.

Reizen

Reizigers kunnen Italië binnenkomen zonder aan quarantaine te worden onderworpen indien zij alle volgende documenten overleggen:

 1. Vul het EU Digital Passenger Locator Formulier in voordat u reist
 2. Bewijs van volledige vaccinatie.
  Geaccepteerde vaccins: door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) goedgekeurde vaccins: Comirnaty (BioNTech en Pfizer), Nuvaxovid (Novavax), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca), COVID19-vaccin Janssen; gelijkwaardig geachte vaccins in Italië: Covishield, Fiocruz, R-Covi.
  Geldigheid: 270 dagen (9 maanden) nadat de primaire vaccinatiereeks is voltooid. Vaccinatiecertificaten met boosterdoses zijn geldig tot nader order.
  Opmerking: om toegang te krijgen tot openbare plaatsen in Italië, zijn certificaten met een volledige primaire vaccinatiereeks 6 maanden geldig. Raadpleeg de sectie Maatregelen voor meer informatie.
  Of
  bewijs van herstel van COVID-19.
  Geldigheid: 180 dagen (6 maanden) vanaf het eerste positieve uitstrijkje.
  Of een negatief resultaat bij een moleculaire test vóór vertrek (geldig 72 uur) of een snelle antigeentest (48 uur geldig).

Reizigers kunnen bewijzen van vaccinatie, herstel van COVID-19 of een negatief testresultaat overleggen met een van de volgende documenten die voldoen aan de hierboven vermelde eisen:

Reizigers die niet in het bezit zijn van een geldig bewijs van vaccinatie, bewijs van herstel van COVID -19 of een negatief testresultaat, moeten gedurende 5 dagen op het op het passagierszoekformulier vermelde adres een antigeen- of moleculaire test uitvoeren aan het einde van de zelfisolatieperiode.

Kinderen jonger dan 6 jaar zijn vrijgesteld van testvoorschriften vóór vertrek en van de verplichting om zelf te isoleren.

Kinderen van 6 jaar en ouder moeten dezelfde regels voor volwassenen naleven.

Deze regels zijn geldig tot en met 30 april 2022.

Vul hier de enquête in om de officiële laatste reisinformatie te krijgen: Infocovid.viaggiaresicuri.it/returningtoitaly.html

YOUR HEALTH & SAFETY

 • Maskers moeten worden gedragen op gesloten openbare plaatsen tot 30 april 2022.
 • Desinfecterende gelstations zijn te vinden bij de receptie, in het restaurant en in de gemeenschappelijke badkamers.
 • In alle badkamers is desinfecterende handzeep geïnstalleerd.
 • Individuele desinfecterende sprays ook verkrijgbaar bij het inchecken of bij de minimarkt.
 • Temperatuurcontroles: u kunt uw temperatuur bij het inchecken controleren met een aanraakvrije thermometer.

SANITATION

 • Grondige reiniging: Alle accommodaties, toiletgebouwen, receptie, restaurant, zwembad, miniclub en minimarkt worden regelmatig grondig gereinigd en een desinfecterende spray wordt op alle oppervlakken aangebracht.
 • Ozonbehandelingen: nadat uw huizen grondig zijn gereinigd en alle oppervlakken zijn behandeld met desinfecterende spray, wordt een ozonbehandelingsmachine geactiveerd. Deze machine werkt op alle zachte oppervlakken die niet besproeid kunnen worden met vloeibare desinfectiemiddelen.

OUR HEALTH & SAFETY

 • Alle externe werknemers volgen een strikte procedure om ervoor te zorgen dat niemand met verkoudheidsverschijnselen of koorts Piantelle kan binnenkomen.
 • PPE (personal protective equipment): al het personeel, zowel intern als extern, is uitgerust met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, afhankelijk van hun rol.
 • Handen wassen: al het personeel wast regelmatig en correct hun handen en zorgt ervoor dat geen hand/ gezicht wordt aangeraakt.

SAFE SPACES

 • Ruimte: Camping Piantelle strekt zich uit over 85.000 m2. Er is voldoende ruimte voor een veilige, sociale afstand.
 • Schone lucht: In de natuur geniet u van gezonde frisse lucht op Camping Piantelle, omringd door honderden groene bomen en het meer zelf.
 • Afstand: Onze stacaravans hebben allemaal een onderlinge afstand van minimaal 2,5 meter en er is keuze uit grotere plaatsen.
 • Afhaalmaaltijden: ons volledige menu kan worden besteld om mee te nemen en te eten in uw accommodatie.
 • Geen grote drukte: vanaf de receptie, het restaurant, de bar, de minimarkt en de toiletgebouwen, zullen we het aantal mensen dat binnenkomt controleren om ervoor te zorgen dat er geen grote drukte is.
 • Online inchecken: u kunt online inchecken, wat betekent dat u bij aankomst alleen uw identiteitsbewijs hoeft te tonen om de gegevens te bevestigen en uw sleutels en plaatsnummer te krijgen en dan kan u al naar uw accommodatie. De tijd bij de receptie is meer dan gehalveerd.